YOGA - Verbeter je hormoonbalans - Nieuwegein

Wij nodigen jou van harte uit voor onze workshop "Verbeter je hormoonbalans met yoga" bij Studio Yoga Suits You.

Ben jij op zoek naar een manier om je hormonen in balans te brengen en tegelijkertijd te ontspannen? Dan is deze workshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leer je hoe je door middel van specifieke yogahoudingen en ademoefeningen je hormonen in balans kunt brengen.

Bovendien biedt de workshop de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te onthaasten in een rustige en sfeervolle omgeving. Zo kun je helemaal opgaan in het moment en helemaal tot rust komen.

Over de hormoonyoga zegt Gina: er worden hele goede resultaten mee geboekt. Van cursisten krijg ik mee dat ze beter slapen, nachtzweten verminderd, zich fitter voelen en meer energie hebben. Voordeel is dat de serie werkt op het endocriene stelsel en vrouwen merkbaar energieker zijn na het volgen van de cursus.

Tijdens de week van de overgang bieden we drie workshops hormoonyoga aan om kennis te maken met deze vorm van yoga. Een workshop duurt drie uur voor het beste resultaat. 

We hopen dat we jou in de Week van de Overgang mogen verwelkomen bij Studio Yoga Suits You voor een heerlijke workshop hormoonyoga!

Tijden 
Dinsdag 18 april 14:00 - 17:00 uur

Vrijdag 21 april 14:00 - 17:00 uur

Zaterdag 22 april 10:00 - 13:00 uur

Speciaal tarief voor De week van de overgang: € 35,00, incl thee en een gezonde snack.

Aanmelden & tickets
www.yogasuitsyou.com 

Contact
info@yogasuitsyou.com of bel 06-45732344

Over de docent
Gina Bijnsdorp is gediplomeerd yogadocent en lid van de Vereniging voor Yogadocenten. Gina is sinds 2015 eigenaar van Studio Yoga suits you. Zij richt zich in het bijzonder op Yoga voor vrouwen, zwangerschapsyoga en fusion hormoonyoga. 

Studio Yoga suits you is een professionele en sfeervolle yogastudio in Nieuwegein. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Gratis parkeren voor de deur. 

Terug naar overzicht