Weesp - workshop Jouw leven, jouw leefstijl

De gemiddelde leeftijd van vrouwen is op dit moment 80 jaar. De gemiddelde leeftijd waarop een vrouw de eerste overgangssymptomen merkt is 45 waarna de menopauze rond het 51ste levensjaar is.
Het jaar waarop de hormonen hun balans weer hebben gevonden.
 
Dit betekent dat we nog ruim 30 jaar een mooie 2de fase in ons leven te gaan hebben. Hoe we die invullen, is volledig aan ons. Futloos, oud en met de nodige extra kilo's erbij of energiek, vol in onze kracht en met zelfvertrouwen?
 
Welke optie kies jij?
De symptomen zijn bekend; depressieve en angstige gevoelens, aankomen en niet meer kunnen afvallen, nachtzweten en niet te vergeten, we zijn niet meer 'sexy'. Ja, deze symptomen kunnen in mindere en meerdere maten bij een vrouw in de overgang spelen. Maar wist je door jouw leefstijl aan te passen aan deze levensfase je prima de symptomen kunt 'opvangen' in deze tijd?

Op naar een mooie 2de helft!
In deze 4 wekelijkse praktische workshop leer je alles over de hormonen die bij het proces van de overgang en de menopauze betrokken zijn, leer je te herkennen wat typische en niet typische klachten zijn van de overgang, ontvang je informatie om jezelf bij dit proces te ondersteunen, maar vooral….hoe jouw leven zo in te richten dat je makkelijker omgaat met deze fase in jouw leven. Stressmanagement is een belangrijk onderdeel van deze workshop.
 
Locatie
Loes van Marlestraat 1a
Weesp
 
Start data
08-04-2019 19.30 - 21.30 uur
10-04-2019 19.30 - 21.00 uur
 
Kosten
€ 59,- (inclusief btw)
 
Inschrijven
Schrijf je in via een bericht aan info@eengezondeleefstijlkunjeleren.nl
 
Na betaling is jouw deelname definitief en
ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Een gezonde leefstijl kun je leren.

Ik zie je graag!


Sandra van Leeuwen
www.eengezondeleefstijlkunjeleren.nl


 
 

Terug naar overzicht