Utrecht - Lezing door Dutch Menopause Society (besloten bijeenkomst) - GEANNULEERD

Dit event is alleen voor medewerkers van het UMC Utrecht

Week 15; van 6 – 12 april 2020 is de nationale week van de overgang (45+). P&O Gezondheid, Gynaecologie, Energiek@UMC, UMC zorgverzekering, Dutch Menopause Society en netwerkorganisatie OVER! werken samen om deze doelgroep onder de aandacht te brengen.

Thema’s die hierbij een rol spelen, zijn: De overgang, hormoonveranderingen, mantelzorg, lege nest syndroom, midlifecrisis, toenemende hart- en vaatklachten, botontkalking en andere factoren die een rol spelen op het gebied van vitaliteit.

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 april zal er tussen 11.30 en 13.30 een informatieverzamelpunt over deze thema’s bij de hoofdingang van het AZU te vinden zijn.

Op 9 april tussen 15:00 - 17:00 zal er een lezing gegeven worden door Dorenda van Dijken van Dutch Menopause Society. Deze zal gaan over de menopauze en bijbehorende klachten binnen deze levensfase.

Daarnaast zal op 21 april tussen 10:00 – 14:00 een workshop gegeven worden door Margriet Hijweege van netwerkorganisatie OVER!. Hierin wordt hulp aangeboden.

De events gaan deze week vanzelfsprekend niet door. Wel kun je je gewoon aanmelden.
De organisator zal op een later moment contact met je opnemen om een nieuwe datum te prikken. 

Is het een interne/besloten bijeenkomst? Dan hoef je niet te reageren.

Terug naar overzicht