Eindhoven - OVER!LOOP: vervroegd in de overgang en een kinderwens

De overgang voor vrouwen van 45+? Helaas komen ook vrouwen die (veel) jonger zijn vervroegd in de overgang. Dat is op zichzelf al lastig, maar zeker als je een kinderwens hebt. De tijd begint veel eerder te dringen, en misschien is het helemaal niet meer mogelijk om zwanger te worden.

 

Op zaterdag 11 april organiseert wandelcoach Moniek Rouweler de OVER!LOOP in Eindhoven. Voor jonge vrouwen die vervroegd in de overgang zijn, of dreigen te komen.

Tijdens de wandeling zullen we op een aantal momenten aandacht besteden aan wat er bij jou speelt rondom het thema kinderwens, vooral in tweetallen. Het gaat erom dat je je hierover kunt uiten en dat er iemand naar je luistert, en dat je dit in de ontspanning van de wandeling en de natuur kunt doen.

De wandeling start om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats van Paviljoen Genneperparken. We wandelen ongeveer anderhalf uur in een kleine groep vrouwen, en kunnen daarna nog wat drinken bij het Paviljoen.

Deelname is gratis. Je kunt je aanmelden voor de OVER!LOOP via wandel@wandelcoach-moniek.nl. Neem als je nog vragen hebt, gerust even contact op!

Meer informatie over wandelcoaching voor vrouwen met een onvervulde kinderwens vind je op www.wandelcoach-moniek.nl

De OVER!LOOP gaat wel door. We lopen buiten met maximaal 2 vrouwen en houden ons aan de regels van het RIVM met betrekking tot het Corona virus. Als je hoest en niest of behoort tot een van de risicogroepen, vragen we je met klem niet deel te nemen. Mail me in dat geval gerust je gegevens, dan nodig ik je graag uit voor een ander moment. 

Terug naar overzicht