Vught - Workshop met paarden; terug in verbinding

We zijn voortdurend in ontwikkeling. Ik geloof dat de Overgang een nieuwe levensfase inluidt die bedoeld is om jezelf als persoon verder te ontwikkelen; van een dienstbaar leven voor anderen naar een dienstbaar leven voor jezelf. In deze levensfase ontdekken vrouwen vaak dat zij door alle zorg voor anderen de verbinding met zichzelf verloren zijn. Het is de bedoeling van de Overgang dat je terugkeert naar jezelf, je eigen kern, om van daaruit de verbinding te maken met je omgeving. Ik zie de Overgang dan ook als het ultieme transitieproces waar we als vrouw op middelbare leeftijd doorheen gaan.

Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan is het tijd voor een ontmoeting met een paard! Via het contact met het paard kom je weer meer en meer in contact met jezelf. Je ervaart direct wat wel werkt en wat niet, hoe snel je terugvalt in oude patronen en hoe fantastisch het voelt om werkelijk trouw te zijn aan jezelf. Daar word jij gelukkiger van, daar wordt je omgeving gelukkiger van!

In de week van de overgang organiseer ik speciaal voor vrouwen in de overgang een workshop met inzet van paarden.

Wanneer? Op vrijdag 10 april (goede vrijdag)
Hoe laat? Van 9:30 tot 12:00 uur
Waar? Stal De Blokhoeve in Vught
Deelnamekosten? € 75,-
Hoeveel? 3 tot 6 deelnemers
Aanmelden? Stuur een mail naar inge@missie-22.nl

PS Als je nu merkt dat je graag mee wil doen maar het jammer vindt dat het op goede vrijdag is, omdat je dan van jezelf verwacht dat je er voor je partner/kinderen/ouders kunt zijn, is het zéker een goed idee om je aan te melden 😊.

De events gaan deze week vanzelfsprekend niet door. Wel kun je je gewoon aanmelden.
De organisator zal op een later moment contact met je opnemen om een nieuwe datum te prikken. 

Is het een interne/besloten bijeenkomst? Dan hoef je niet te reageren.

Terug naar overzicht