Oegstgeest - GRATIS Reflexintegratiebehandeling

Ontspannende Behandeling
De overgang is een nieuwe fase in je leven. Net als de puberteit of een zwangerschap. Er gebeurt van alles met je hormonen binnen in je lijf. En wellicht ook van alles om je heen. Kinderen in de puberteit of nog jonger, ouders die meer zorg nodig hebben en misschien nog wel meer dingen. En terwijl in je lijf juist de roep gaat om minder te zorgen voor anderen (dat doen je hormonen) roept men buiten je juist om meer zorg! Hoe doe jij dat? En waar is er dan nog tijd voor jezelf? Waar en wanneer kun jij ontspannen? En dan bedoel ik écht ontspannen! Je lijf laten zakken en je hoofd leegmaken. Vrijuit ademhalen. 

In de week van de overgang kun je bij Angélique van der Zijden op de tafel komen voor een reflexintegratiebehandeling. Je kunt je helemaal in de massagetafel laten zakken voor een behandeling die je tot aan je centrale zenuwstelsel gerust stelt en rust brengt. Antwoord op de roep van jouw lijf.

Deze week geeft Angélique één gratis behandeling weg. Ben je vrouw tussen de 45-60 jaar (of jonger én je hebt al wel overgangsklachten) dan kun je je aanmelden op veelzijdig@live.com met de reden dat jij deze gratis behandeling verdient! Uit de aanmeldingen zal Angélique op vrijdag 10 april één aanmeldster kiezen. Ze stuurt (alleen) een mail aan de winnares. 

Bekijk de website

De events en behandelingen gaan deze week vanzelfsprekend niet door. Wel kun je je gewoon aanmelden.
De organisator zal op een later moment contact met je opnemen om een nieuwe datum te prikken. 

Is het een interne/besloten bijeenkomst? Dan hoef je niet te reageren.

Terug naar overzicht