Alkmaar - Inloopspreekuur

INLOOPSPREEKUUR

zaterdag 13 april 9.30 - 11.00 uur

Hevige transpiratieaanvallen tijdens je werk, badend in het zweet wakker worden, slecht slapen en daardoor overdag achter de feiten aan lopen, een steeds korter lontje en je onzeker voelen? Blijf niet onnodig rondlopen met klachten van de overgang, er valt veel aan
te doen! Kom langs tijdens het inloopspreekuur op zaterdag 13 april bij Care for Women Alkmaar!

Bij Care for Women Alkmaar kun je terecht voor advies en begeleiding op gebied van hormonale klachten. Elvira geeft uitleg over het functioneren van je lichaam, de hormonen en adviezen die voor jouw situatie geschikt zijn. Haar credo: Blijf niet met je problemen lopen, er valt vaak echt wat aan te doen! Karin Vos is deze ochtend ook aanwezig. Zij is werkzaam als pijnspecialist bij Excellent Care Clinics in Velsen-Noord en geeft een speciale behandeling waarbij opvliegers en (nachtelijk) transpireren worden aangepakt, waarbij je de zenuwknoop in je hals voor langere periode laat verdoven. Hierdoor wordt er druk uigeoefend op de processen die de temperatuur in uw lichaam reguleren.

Tijdens het vrij toegankelijke inloopspreekuur geven Karin en Elvira je graag antwoord op jouw vragen over de overgang en de behandeling.

Wanneer: Zaterdag 13 april van 9.30-11.00 uur
Waar: Care for Women Alkmaar, Van Rein Instituut - Dr. Schaepmankade 1 in Alkmaar
Vragen: Neem dan contact op met Elvira Stam: e.stam@careforwomen.nl

Terug naar overzicht