AANBOD - Gratis reflexintegratiebehandeling

De overgang is een nieuwe fase in je leven. Net als de puberteit of een zwangerschap. Er gebeurt van alles met je hormonen binnen in je lijf. En wellicht ook van alles om je heen. Kinderen in de puberteit of nog jonger, ouders die meer zorg nodig hebben en misschien nog wel meer dingen. En terwijl in je lijf juist de roep gaat om minder te zorgen voor anderen (dat doen je hormonen) roept men buiten je juist om meer zorg!

Hoe doe jij dat? En waar is er dan nog tijd voor jezelf? Waar en wanneer kun jij ontspannen? En dan bedoel ik écht ontspannen! Je lijf laten zakken en je hoofd leegmaken. Vrijuit ademhalen. 

In de week van de overgang kun je bij mij op de tafel komen voor een reflexintegratiebehandeling. Je kunt je helemaal in de massagetafel laten zakken voor een behandeling die je tot aan je centrale zenuwstelsel gerust stelt. Antwoord op de roep van jouw lijf.

Deze week geef ik één gratis behandeling weg. Ben je vrouw tussen de 45-60 jaar (of jonger én je hebt al wel overgangsklachten) dan kun je je aanmelden via veelzijdig@live.com met de reden dat jij deze gratis behandeling verdient! Uit de aanmeldingen zal ik op vrijdag 12 april één aanmeldster kiezen.

 


Angélique van der Zijden
Veelzijdig
06-15639900
www.overcoaches.com/kies-je-coach/angelique-van-der-zijden

 

Meer informatie

Terug naar overzicht